Waarom vastgoed?

Waarom vastgoed?

Volgens beheermaatschappij de Bie, is het investeren in vastgoed zoals: winkelcentra, kantoorpanden/bedrijfspanden en woningen, voor veel beleggers een vanzelfsprekend onderdeel van een beleggingsportefeuille geworden. Vreemd is dit niet. Vastgoed is relatief waardevast. Door in vastgoed te investeren kunnen risico’s in een beleggingsportefeuille aanzienlijk afnemen, en rendementen toenemen.

Als u een belegging in vastgoed wilt doen, heeft u informatie nodig. Veel informatie.
Een belegging in vastgoed vraagt inzicht en kennis. Daarom is een degelijke immo gespreks- en bouwpartner van essentieel belang. De Bie vastgoedbeheer staat haar klanten altijd met raad en daad bij en streeft naar een relatie met klanten waarin vertrouwen centraal staat. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn, alleen dan hebben wij als bedrijf ons doel bereikt en zijn wij ook tevreden.

De aanwezigheid van buitenlandse investeerders op de Duitse markt heeft de prijzen inmiddels al enigszins doen stijgen, dit heeft echter ook invloed op de binnenlandse vraag naar deze objecten. Het sentiment in Duitsland verandert geleidelijk van negatief in licht positief. Dit is een goede ontwikkeling en betekent dat de prijsstijgingen breder gedragen zullen worden en niet meer alleen veroorzaakt wordt door de buitenlandse vraag. Volop kansen dus op indirect rendement door waardetoename van het vastgoed ook bij verkoop.
Op 8 en 9 januari 2008 heeft de FIOD-ECD, onder leiding van het Functioneel Parket, weer een 13-tal doorzoekingen gedaan. Dit nu inzake Investment Services BV, aanbieder van vastgoedobligaties onder de naam IMMO-FIX. Daarbij zijn 7 verdachten aangehouden en is een administratie in beslag genomen. Veel investeerders kiezen voor deelnames in vastgoedmaatschappijen of cv’s. Maar na wat u de laatste tijd overal heeft kunnen lezen over sommige cv,s kunt u dat volgens de Bie vastgoedbeheer zeker net zo goed zelf doen. indien u het pand zelf koopt zijn wij van mening dat u dan niet afhankelijk bent van directeuren die het voor het zeggen hebben en hun eigen inkomen uit deze maatschappijen verwerven.

Ook het investeren in een vakantiewoning in Duitsland kan voor veel mensen een aanzienlijke winst opleveren, vindt de Bie vastgoedbeheer, mede doordat de huizenprijzen bij de Duitse makelaars fors gestegen zijn de laatste jaren.

Voor meer info debie.info@gmail.com

 

debie-new-logo-2