Nederland

Makelaar Nederland

Onze Nederlandse Vastgoed expert voor Duitsland is mevrouw Wilma Reitsma kantoor te Arnhem.
U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning, taxatie en hypotheekadvies, of voor een gratis waardebepaling. Als makelaarskantoor bieden wij u een brede service, die verder gaat dan alleen het verkopen of aankopen van uw woning. Wij beschikken over een bijzonder netwerk van talentvolle mensen waaronder een tuinontwerpersduo, styliste, kunstenaar en andere deskundigen. Dit is een wat ander aanbod dan u misschien gewend bent in de makelaardij.

Van nature hebben we een oprechte belangstelling voor mensen en voor wat hen beweegt. Huizen kopen en verkopen is vaak een combinatie van een goed inlevingsvermogen, luisteren, vertrouwen hebben en zakelijkheid. Daardoor zijn wij in staat om onderliggende wensen en behoeftes duidelijk te krijgen.

Het klantencontact en het onderhouden daarvan zijn voor ons belangrijke aspecten van het makelaar zijn. Wij voelen de behoefte om de wezenlijke wens van de klant ‘’goed te verstaan’’. Daarnaast zijn we als onafhankelijke onderhandelaar een sterke vertegenwoordiger voor de klant.

Voor meer informatie over Wilma Reitsma Makelaardij kijkt u op www.wrmakelaardij.nl