Notaris

De werkwijze en wetgeving in Duitsland met betrekking tot het aankopen van onroerend goed panden wijkt sterk af van die in Nederland. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u professioneel en vakkundig ter zijde staan bij uw aankoop van de diverse onroerende goederen op de duitse markt.
De Bie vastgoedbeheer werkt met vaste notarissen/advocaten in Emmerich en Görlitz . Zij zorgen er voor dat uw gewenste droompanden op een perfecte manier op uw eigen naam worden gezet. Wij kunnen u daarbij geheel vrijblijvend ondersteunen. U bent natuurlijk geheel vrij een andere notaris naar uw keuze te kiezen.

Gezien de financiële risico’s die aan vastgoed beleggingen verbonden zijn, raden wij u aan te alle tijden advies in te winnen bij uw fiscaal of juridisch adviseur.

Mochten er bij u vragen zijn ontstaan over overdrachtsbelasting /grundsteuer en andere kosten die met de overdracht van vastgoed in Duitsland te maken hebben kunt u altijd kontakt met ons opnemen. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor meer info stuur een mail naar debie.info@gmail.com