Your search results

Stadspand(Gedeeltelijk verhuurd)

Prijs €

Omschrijving:

Het betreft hier een stadspand midden in het grunderzeit viertel van 02826 Görlitz met 7 woningen 1 winkel van ong 100 m2 en een achtergelegen bedrijfsruimte welke verhuurd is aan een timmer bedrijfje ook op het grondstuk div garage boxen dit alles is zeer uniek in de binnen stad van Görlitz. Het hoofdhuis moet opgeknapt en gemoderniseert worden maar dan heeft u een zeer goede belegging midden in een stad als Görlitz vlak bij het bahnhof en op loopafstand van de altstadt met een gezellige kern.

Na restauratie van dit onroerendgoed zal het een zeer goede belegging zijn met een zeer hoog rendement, een verwachte huuropbrengst  van ong 50000 euro per jaar netto is zeer goed haalbaar na gelang de luxe van de restauratie. Maar ook als u zelf wilt gaan wonen in duitsland of er zelf een winkel wilt beginnen bent u als nederlandse ondernemer in Görlitz op een goede plaats .Ook  een woning voor uzelf als vakantie verblijf behoord tot de mogelijkheid.

Indien u zelf niet wilt verhuren kunt u in Duitsland, en zeker in een stad als Görlitz, een verwalter / verhuurder nemen dit zogenaamde verwaltungskantoor behartigd dan al uw zaken in de stad en hoeft u er niet steeds zelf heen. De kosten hiervan zijn te verwaarlozen ten opzichte van de huur opbrengsten.

Het pand valt onder denkmahlschutz ( monumentenzorg ) dit houd in dat er subsidies te verkrijgen zijn voor de restauratie van het onroerendgoed.

Alle foto's:
Filmpje: