Your search results

Appartementencomplex met winkel

Prijs € 39.000

Omschrijving:

Twee verdiepingen tellend woon- en bedrijfsgebouw in de kelder met aantrekkelijke klinkergevel en natuurstenen basis. De zolder is gedeeltelijk als woning verbouwt.

In het pand was vroeger een bakkerij met winkelruimte, de backplaats in de kelder (de oven is niet meer in gebruik maar wel is er wel nog) en een extra bakhuis.  In totaal zijn het 4 woningen met samen ca. 255m² en de winkel.

Over het algemeen in stevige droge staat met opknapbeurt en modernisering nodig. De dakgoten zijn helaas gestolen. Er zijn houten kachels en een heel eenvoudig bad aanwezig, maar op dit moment geen warm water.

Met een beetje vaardigheid kun je een appartement maken en vervolgens de rest geleidelijk herstellen.

Het huis ligt op ongeveer 300 meter van de hoofdweg door het dorp, de B 169,  in een rustige zijstraat. De omliggende een- en meergezinswoningen zijn grotendeels gerenoveerd. Over het algemeen is het een goede en rustige woonwijk. Achter het pand is een achtertuin met een zeer aantrekkelijk uitzicht op het dorp.

300 m naar de bushalte, 500 m naar de lokale overheid, 2 km naar het treinstation van Falkenstein, 300 m naar de hoofdweg B169, 15 km naar de A72

Alle foto's:
Filmpje: