Your search results

Omschrijving:

Zeer groot hotel met 45 kamers allen met dousch en toilet op de kamers. Iedere kamer een balkon op het zuiden met een prachtig vrij uitzicht. Het betreft hier een zeer groot project voor de juiste ondernemer.

In het hotel een binnen zwembad van 12x15m een sauna een dompelbad een klein buitenzwembad div seminair ruimtes een zonnestudio, fitnessruimte en skiboxenkasten

Voor in de eetzaal van het hotel bevind zich de keuken met koelingen een bierstube een wijnstube een grote danszaal met podium met erachtergelegen bargedeelte. Ook in hetzelfde pand 3 woningen voor beheerder en personeel.

Verder op het hotel terein 2 stenen bungalows met elk 3 kamers toilet en douch te verhuren als vakantiewoningen of om te bouwen tot luxe appartementen.

Voor de hotel gasten aan de overzijde van het pand een zeer grote parkeerplaats ook voor  bussen  alsmede div garageboxen

Het geheel dient gemoderniseerd en opgeknapt te worden. E.v.t. is het hotel ook te huur ( vraag naar de voorwaarden of mail naar re.debie@planet.nl )

verkocht

Alle foto's:
Filmpje: