Your search results

Omschrijving:

Te koop een statig op te knappen hoekpand met daarin 12 woningen en 2 winkels gelegen op een verkeersplein midden in het centrum van 02826 Görlitz op 5 min loopafstand van het station (bahnhof) en ong 7 minuten van de altstad (voetgangerszone)

Het pand dient gerenoveert en gemoderniseerd te worden, offertes voor de buiten zijde zijn al in ons bezit. Zo kost de buitenzijde van het pand in 2 kleuren sausen 4500 euro incl materiaal en het dak vernieuwen incl de pannen goten en regenpijpen 25000 euro. Dit alles met plaatselijke aannemers uit Görlitz zelf.

Na restauratie van dit onroerendgoed zal het een zeer goede belegging zijn met een zeer hoog rendement, een verwachte huuropbrengst  van ong 50000 euro per jaar netto is zeer goed haalbaar na gelang de luxe van de restauratie. Maar ook als u zelf wilt gaan wonen in duitsland of er zelf een winkel wilt beginnen bent u als nederlandse ondernemer in Görlitz op een goede plaats .Ook zelf een woning voor uzelf als vakantie verblijf behoord tot de mogelijkheid.

Indien u zelf niet wilt verhuren kunt u in Duitsland, en zeker in een stad als Görlitz, een verwalter / verhuurder nemen dit zogenaamde verwaltungskantoor behartigd dan al uw zaken in de stad en hoeft u er niet steeds zelf heen. De kosten hiervan zijn te verwaarlozen ten opzichte van de huur opbrengsten.

Alle foto's:
Filmpje: