Your search results

bedrijfspand Reichenbach

Prijs €

Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's
  • Locatie
Omschrijving:

voormalig kantoorgebouw met aanbouw in 08468 Reichenbach gelegen aan de Bahnhofstrasse 105 in Duitsland. Het pand mag ook voor woondoeleinden omgebouwd worden dit in overleg met de gemeente. Het hoofdgebouw heeft een vloeropp. van 950 m2 en het bijgebouw ongeveer 300 m2, in het bijgebouw div garages een zeer grote kluis en een prachtige zaal boven de garages. In het hoofdgebouw was een bibliotheek en meerdere kantoor ruimtes gevestigd en word tot eind van dit jaar als meubelzaak gebruikt. Het pand beschikt over een grote kelder,gezamelijke toiletgroepen op de gang,geen badgelegenheid maar wel eenvoudig te cre?ren. Het geheel dient opgeknapt en gemoderniseerd te worden. In de kelder staat een vliesman gas cv ketel maar de radiatoren en leidingen zijn verwijderd hierdoor veel zwarte aanslag van water op de vloeren. Tegen over en naast het pand diverse mooie villa, dus een goede woonomgeving. Het onroerend goed ligt zeer gunstig aan de rand van de stad op korte loopafstand van het treinstadion. Deutsch: Ehemaliges grosses Buerogebaeude mit Nebengebaeuden in der Bahnhofstr. 105 in 08468 Reichenbach. Das Haupgeb?ude hat eine Nutzflaeche von 950 m2, die Nebengebaeude noch einmal ca. 300 m2, hinzu kommen diverse Garagen. Frueher war im Haupthaus eine Bibliotheek, und noch eher eine Bank. Davon steht noch ein Safe im Keller. In den Etagen sind Toiletten vorhanden, aber keine Badezimmer, hierfuer ist jedoch ausreichend Raum vorhanden. Im Nebengebaeude ist ein kleiner Saal. Der gesamte Komplex muss stark saniert werden. Derzeit wird das Gebaeude als Lagerraum fuer ein 2.Hand M?belgeschaeft genutzt. Im Mauerwerk ist aufsteigende Feuchtigkeit vorhanden. Anbau: Hofseitig befindet sich ein L-foermiger, 2-geschossiger Anbau mit Flachdach. Das Dach ist undicht. In diesem Hintergebaeude sind 4 Garagen und eine Hebeanlage, die das Abwasser zur Strassenkanalisation pumpt. Weiterhin besteht ein begehbarer Tressorraum (verschlossen) sowie eine Klimaanlage, mit aussengefaehrtem Abzug, die fuer die zeitweise Nutzung einer ehemaligen Bibliothek installiert wurde. Grundstueck: Das Grundstueck ist leicht haengig und befahrbar. Die Einfahrt und der Hof sind weitgehend asphaltiert. Zur StraBe ist eine kleine Mauer aus Natursteinen mit Metallzaun. Der Vorgarten ist mit diversen Laubbaeumen und Zierstraeuchern bewachsen. Aufgrund des Leerstandes sind am und innerhalb des Geb?udes allumfassende Sanierungs-, Instandsetzungs- und Modernisierungsmassnahmen erforderlich. English: Facade: plaster facade with cross sills and roof to the street side of the gable of the DG is eingeschiefert, the base is covered in part with split tiles, on the ground floor barred arched windows facing courtyard partially concealed damage. External / internal walls: masonry, in the building partly plaster and masonry damage particularly by removing the heating pipes, sometimes rising damp, interior walls with drywall share partial wall tiles in bathrooms. ceiling / floor tile: About KG vaulted ceiling. Otherwise beamed ceilings with wooden planks and various toppings, several rooms with old broken-floor. In the sanitary areas some floor tiles. . The ceilings are isolated stucco decorative elements in a simple form and isolated panels with ceiling tiles Basement: Full basement, wet plaster and masonry damage, concrete and brick paving floor, an old conveyor belt of the former coal heating exists; partial mold with suspected dry rot. roof / gutters: gable roof with asphalt shingles on the street side and natural slate to the courtyard. In the loft of Ausgleichsbeh?ter the former. Heating and a fan is available. Cultivation with a flat roof and Pappeindeckung. Old curtain-channel systems. Stairs / Windows / Doors: granite staircases, wooden stairs to the DG. In the object are old casement windows, old laminated glass windows and simple wooden windows. The windows of the entrance area are partly made ​​of aluminum according to standard DDR and isolated with stained glass. The buildings are mostly old wooden doors, partially optically good feed doors available. In the entrance area are partly aluminum doors after GDR standard. Heating: Viessmann gas boiler with hot water, built in 1992, decommissioned and without approval. . The radiators, including tubes have been removed in the main building remains are still in the basement. Plumbing: toilet in a simple equipment floors, outdated toilet facilities on the ground floor of cultivation. Summary: Main building: The solidly built, 4-storey, as a final home built in series construction building, is universal renovation. The attic is partially finished and seems to be expanded further, Einregnungssch?den visible. The side entrance is via the 1-storey extension at the gable end with a flat roof and arched windows and marbled floor panels. On the ground floor is next office space, a larger meeting room of some with integrated into the rear building. The ceiling and columns are equipped with wood paneling here. The upper floors are the former administration rooms, with different sizes. The rooms are mostly accessible via a centrally located hallway. In masonry rising damp is present. Cultivation: the courtyard side is an L-shaped, 2-storey annexe is with a flat roof. The roof is leaking. In this background the buildings are 4 garages and a lifting station which pumps the waste water to the street sewer. Furthermore, there is a walk-Tressorraum (closed), air conditioning, with exterior led deduction that was installed for the temporary use of a former library. Plot: The plot is slightly dependent and passable. The entrance and courtyard are mostly asphalted. To StraBe is a small wall of natural stones with metal fence. The front garden is planted with various deciduous trees and ornamental shrubs. At the time of the visit were not any premises accessible. The building is still in use until the sale as a furniture warehouse. Due to the vacancy comprehensive renovation, repair and modernization measures are on and inside the

Alle foto's:
Filmpje: